Gree Shark IV

De nieuwe Shark IV beschikt over de zogenoemde inverter technologie. Deze techniek zorgt voor een veel gelijkmatiger koeling en verwarming. Het komt erop neer dat het systeem niet ‘wacht’ tot een bepaalde temperatuur wordt bereikt om in actie te komen (koelen of verwarmen), maar dat gevoelige temperatuursensoren voortdurend de omgeving peilen en de lucht- en temperatuurstroom erop aanpassen.

Dit principe voorkomt dat de airco uitschakelt zodra hij zijn ingestelde temperatuur heeft bereikt en weer aanschakelt op het moment dat de temperatuur weer een paar graden is gestegen.

Een aircosysteem met inverter technologie houdt zijn compressor actief en geeft al naar gelang de omstandigheid meer of minder vermogen, waardoor de temperatuur veel gelijkmatiger blijft. Uiteindelijk spaar je zo ook energie uit.

 

De Shark IV heeft tevens een groter temperatuur bereik en is ook lichter geworden dan de Shark III.

MODERN ONTWERP

Door het moderne en innovatieve ontwerp ziet deze airconditioner er niet alleen stijlvol uit, het staat tevens garant voor een zeer lage luchtweerstand en is daardoor ideaal voor recreatief gebruik.
Image

LUCHTVERDELING

Door de 2 zijdige uitblaas wordt de koele of warme lucht op een snelle effectieve manier door het hele voertuig verspreid. Dit zorgt voor een maximaal comfort.
Image

VERLICHTING

Voorzien van LED verlichting

Image

COMPACTE OPBOUW

Door de compacte opbouw kan de airconditioner makkelijk en snel in een standaard 40 x 40 cm luik worden gemonteerd.
Image

AFMETINGEN

Door de gekozen vormgeving zijn de afmetingen beperkt.
Image

BEDIENING

Standaard is de airconditioner voorzien van een infrarood afstandsbediening. Daarnaast is het toestel rechtstreeks te bedienen op het paneel van het binnendeel en via WiFi.
Image

HOOGWAARDIG MATERIAAL

De airconditioner is vervaardigd uit hoogwaardig kunstof dat bestand is tegen alle weersinvloeden.
Image
Image
Openings tijden
  • Ma t/m Vrij 8.00 -17.00
Camper & Caravan Parts B.V.
Boezemweg 51 -2641 KG Pijnacker
+31 (0)85-0804600
E-mail : sales@cencparts.com
KvK-nr. 71316558
BTW-nr. NL8586667553B01

Gratis inschrijven nieuwsbrief